Waarom isoleren?

Het tijdperk van goedkope fossiele brandstoffen loopt op zijn einde, voorraden worden schaars met stijgende prijzen tot gevolg. De prijzen van deze brandstoffen zijn de voorbije 10 jaar meer dan verdubbeld, terwijl het gemiddelde inkomen slechts licht gestegen is met als gevolg een verminderde koopkracht.

Het is ondertussen duidelijk geworden dat de CO2 uitstoot door fossiele brandstoffen schadelijk is voor ons klimaat. De overheid heeft al heel wat maatregelen genomen om deze uitstoot te verminderen, en de eisen worden steeds strenger.  Er komt een  nieuwe wetgeving vanaf 2014 en nulenergie vanaf 2020.

De verplichting van het energiecertificaat zorgt ervoor dat woningen met een slechte score moeilijker te verkopen of te verhuren zijn en het is slechts een kwestie van tijd vooraleer er een bijkomende belasting zal komen wanneer de energieprestatieindex van een woning boven een bepaald niveau zal komen.

De eerste stap om U te wapenen tegen deze evolutie is Uw woning energiezuinig maken. Extra gaan isoleren dus!!

Vandaag zijn er bovendien nog tal van subsidies die U kan krijgen om het isoleren van Uw woning nog interessanter te maken. Profiteer hiervan! Alle informatie betreffende subsidies, belastingvermindering en goedkope energieleningen kan U vinden  via deze link: http://www.energiesparen.be/subsidies

vea-logo.jpg

 

Meer informatie over de premie voor buitenmuurisolatie vind u hier.

Referenties

Bepleistering isolatie Renovatie Bepleistering isolatie Renovatie